СТЕДИ СЕРВИЗ

СТЕДИ СЕРВИЗ

ул. Гео Милев 132, магазин 1
София,
България
23.3663627
42.6825125
UserLikes
Име: СТЕДИ СЕРВИЗ
Адрес: София, ул. Гео Милев 132, магазин 1
Телефони: text to imagetext to imagetext to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.stedy.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Касови апарати
Дейност:

Касови апарати, счетоводно обслужване, електронни везни и др.

Ключови думи: касови апарати, фискални принтери, елекетронни везни, принтери, принтери за етикети

Услуги

Офиси

  • Datecs DP-50 KL

    Datecs DP-50KL е най-малкият и единственият мобилен касов апарат на Датекс, който напълно отговаря на изискванията на Наредба Н-18 за връзка с НАП чрез GPRS терминал.

    Да Ви успокоя, че странните антени и клиентския дисплей, които виждате на снимките и вероятно бихте се зачудили защо са на мобилен апарат, вече ги няма. Антената е вградена в корпуса на апарата и нищо не стърчи от него, а удобния и ергономичен дизайн на кутията предполагат изключително приятна работа държейки устройството в ръка.

    Касовият апарат разполага с двуредов буквено-цифров дисплей, а менюто за избор на режим е подобно на много мобилни телефони и изкючително интуитивно. Зареждането на хартиената ролка е изкючително лесно, повдигате едно лостче и целия капак заедно с валяка върху печатащата глава се отваря, като остава само да поставите вътре новата ролка и да натиснете обратно капака за да се затвори.

    Може да издава фактури, а в режим на фискален принтер емулира протокола на фискалните принтери на Датекс, което означва че може да се управлява от почти всеки търговски софтуер.






 

Открийте ни в Google+