СТЕДИ СЕРВИЗ

СТЕДИ СЕРВИЗ

ул. Гео Милев 132, магазин 1
София,
България
23.3663627
42.6825125
UserLikes
Име: СТЕДИ СЕРВИЗ
Адрес: София, ул. Гео Милев 132, магазин 1
Телефони: text to imagetext to imagetext to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.stedy.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Касови апарати
Дейност:

Касови апарати, счетоводно обслужване, електронни везни и др.

Ключови думи: касови апарати, фискални принтери, елекетронни везни, принтери, принтери за етикети

Услуги

Офиси

  • Datecs DP-500 Plus KL

    DP-500 Plus KL е най-сериозният настолен касов апарат на българския пазар. С големия и практичен 8 редов дисплей с подсветка, голяма и удобна клавиатура с 38 клавиша, множеството интерфейси за връзка с други устройства, той е точно това, което се очаква от един касов апарат - терминал за продажба на стоки и услуги, който може да издържи на всякакво натоварване. Той е проектиран за да замести създалите много добро име на Датекс - Samsung ER250 и ER350, както и най-масовия в последните години Datecs MP-500.

    И той, както и DP-55 KL има вграден Ethernet интерфейс (или казано по-просто мрежова карта, като на компютър), който позволява директното свързване в TCP/IP мрежа подобно на всеки компютър. Така във всеки стандартен търговски обект, който има поне едно касово работно място и складова програма, която се обслужва от мястото за доставки, вместо цяла система в точката за продажби може да се инсталира само DP-500 Plus KL и той ще върши всичко, което би могла да свърши един компютър. Към него ще са свързани и бар-код четеца, и сейфа за пари и банкноти, а защо не и електронна везна, ако в обекта има само една точка за обслужване.

    Отеделно от това към този касов апарат може да се свърже и допълнителна клавиатура за лесен и бърз достъп до много от предлаганите стоки и услуги.






 

Открийте ни в Google+