СТЕДИ СЕРВИЗ

СТЕДИ СЕРВИЗ

ул. Гео Милев 132, магазин 1
София,
България
23.3663627
42.6825125
UserLikes
Име: СТЕДИ СЕРВИЗ
Адрес: София, ул. Гео Милев 132, магазин 1
Телефони: text to imagetext to imagetext to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.stedy.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Касови апарати
Дейност:

Касови апарати, счетоводно обслужване, електронни везни и др.

Ключови думи: касови апарати, фискални принтери, елекетронни везни, принтери, принтери за етикети

Услуги

Офиси

  • Datecs MP-55KL

    В познатата ни кутия на MP-55, което беше просто настолното превъплащение на мобилната MP-50, т.е. никаква функционалност, Датекс са създали едно много добро решение за малките и средни търговски обекти. Триредов буквено-цифров дисплей с достатъчно големи букви и подсветка, така че да се виждат ясно и в тъмното. Големи и удобни бутони. Място за голяма хартиена ролка, така че да не се налага да се спира често работа за смяна. Вграденият GPRS данъчен терминал и КЛЕН. Всичко това прави MP-55KL едно наистина практично и удобно фискално устройство.

    Апарата може да работи и във връзка с компютър, бар-код четец, електронна везна и сейф за банкноти и монети.
  • Datecs DP-55KL

    Това е най-малкият настолен касов апарат на Датекс, с вграден GPRS данъчен терминал и КЛЕН. Подходящ е за всякакви обекти с нормално електрическо захранване - офиси, магазини, аптеки и т.н.

    Апарата е изключително компактен и стилен, бутоните на клавиатурата са сравнително големи и с пластмасови капачки за по-лесна работа. В основната версия клиентската индикация се регулира в доста широки граници. Хартиената лента се сменя много лесно, без допълнителни капаци, просто повдигате едно лостче, което отваря капак печат, поставяте новата ролка в гнездото и затваряте капака просто с натискане.
  • Tremol ZS-KL

    Tremol ZS-KL е мобилен касов апарат. Наследник на познатите апарати ZEKA в мобилния им вариант. Неудобство е използването на печатащо устройство с конвенционално зареждане на хартиената лента, но това се компенсира с мястото за голяма ролка в корпуса на апарата, т.е. лената ще се сменя изключително рядко за мобилен апарат.
  • Datecs DP-50 KL

    Datecs DP-50KL е най-малкият и единственият мобилен касов апарат на Датекс, който напълно отговаря на изискванията на Наредба Н-18 за връзка с НАП чрез GPRS терминал.

    Да Ви успокоя, че странните антени и клиентския дисплей, които виждате на снимките и вероятно бихте се зачудили защо са на мобилен апарат, вече ги няма. Антената е вградена в корпуса на апарата и нищо не стърчи от него, а удобния и ергономичен дизайн на кутията предполагат изключително приятна работа държейки устройството в ръка.

    Касовият апарат разполага с двуредов буквено-цифров дисплей, а менюто за избор на режим е подобно на много мобилни телефони и изкючително интуитивно. Зареждането на хартиената ролка е изкючително лесно, повдигате едно лостче и целия капак заедно с валяка върху печатащата глава се отваря, като остава само да поставите вътре новата ролка и да натиснете обратно капака за да се затвори.

    Може да издава фактури, а в режим на фискален принтер емулира протокола на фискалните принтери на Датекс, което означва че може да се управлява от почти всеки търговски софтуер.
  • Електронна везна ACS 15

    Удобна и практична електронна везна за търговски обекти. Захранвана от акумулаторна батерия и/или адаптер. Максимално измервано тегло 15 кг. Клас на точност: III Ценоизчисляването работи от 0, а не от минималното тегло (100 гр.), както е при повечето други везни. Тарата вади до 4,995 кг, и работи многократно, т.е. можете да поставите някаква опаковка и в нея да добавяте продукти с различни цени, без да ги сваляте от везната.
  • Електронна везна EVLplus xx BK

    Везните от серия К, са най-малките търговски везни от гамата EVL. Характеризират се с компактен дизайн, прецизно мерене, ценоизчисляваща функция и акумулаторно захранване .

    Моделите от тази серия намират приложение главно в малки търговски обекти и са предпочитани заради добрата пазарна цена, на която се предлагат.
  • Datecs FP-60 KL

    Най-малкият фискален принтер на Датекс по нищо не отстъпва на братята си и при все по-голямата компютъризация на търговските обекти скоро ще измести по масовост касовите апарати. Принтера е изключително компактен и с приятен дизайн. Работи с много голяма ролка с ширина 57 мм, което заедно с вградения КЛЕН (Контролна Лента на Електронен Носител) го прави може би най-икономичното решение от гледна точка на консумативи. Принтера е с вграден GPRS терминал за връзка с НАП, което се подсказва от кокетната антенка в единия му край.

    Печатащото устройство и вградения нож, според техническата документация, са близо два пъти по-добри от тези на по-големия Datecs FP-1000 KL, а също и двойно по-висока е скоростта на печат. Почти буквално можете да приемете, че докато мигнете и бележката е разпечатана.
  • Datecs DP-25KL

    Това е най-атрактивния настолен касов апарат на Датекс, с вграден GPRS данъчен терминал и КЛЕН. Подходящ е за всякакви обекти с нормално електрическо захранване - офиси, магазини, аптеки и т.н.

    Макар да е доста по-слаб като електроника от DP-55, все пак занчително по-ниската цена и задоволителната бързина и надеждност заслужават да им се обърне внимание

    Апарата е изключително компактен и стилен, бутоните на клавиатурата са сравнително големи и с пластмасови капачки за по-лесна работа. Позицията на клиентската индикация се регулира в доста широки граници. Хартиената лента се сменя много лесно, без допълнителни капаци, просто повдигате едно лостче, което отваря капак печат, поставяте новата ролка в гнездото и затваряте капака просто с натискане.
  • Datecs DP-500 Plus KL

    DP-500 Plus KL е най-сериозният настолен касов апарат на българския пазар. С големия и практичен 8 редов дисплей с подсветка, голяма и удобна клавиатура с 38 клавиша, множеството интерфейси за връзка с други устройства, той е точно това, което се очаква от един касов апарат - терминал за продажба на стоки и услуги, който може да издържи на всякакво натоварване. Той е проектиран за да замести създалите много добро име на Датекс - Samsung ER250 и ER350, както и най-масовия в последните години Datecs MP-500.

    И той, както и DP-55 KL има вграден Ethernet интерфейс (или казано по-просто мрежова карта, като на компютър), който позволява директното свързване в TCP/IP мрежа подобно на всеки компютър. Така във всеки стандартен търговски обект, който има поне едно касово работно място и складова програма, която се обслужва от мястото за доставки, вместо цяла система в точката за продажби може да се инсталира само DP-500 Plus KL и той ще върши всичко, което би могла да свърши един компютър. Към него ще са свързани и бар-код четеца, и сейфа за пари и банкноти, а защо не и електронна везна, ако в обекта има само една точка за обслужване.

    Отеделно от това към този касов апарат може да се свърже и допълнителна клавиатура за лесен и бърз достъп до много от предлаганите стоки и услуги.






 

Открийте ни в Google+